Cabinetul stomatologic Dr. Alex Szatmari este un cabinet de medicina dentara ultramodern, in care se folosesc materiale de ultima generatie, totul intr-un ambient placut. Pacientul si nevoile acestuia, reprezinta principala noastra preocupare. Consideram ca aveti tot dreptul de a beneficia de zambetul pe care il doriti. Credem ca oricine zambeste, arata in mod natural mai bine.

Excelenta nu apare intamplator in stomatologie, fiind rezultatul dintre aptitudinile clinice, rabdarea, utilizarea unor materiale de cea mai buna calitate si indeplinirea dorintelor pacientului.

Placerea muncii, aduce perfectiunea acesteia. Pentru ca in aceasta meserie, din focusul pe detalii, vin rezultatele si din capacitatea de a vedea in ansamblu, vine evolutia. Fiecare pacient este unic, asa cum este si fiecare lucrare executata. Zilnic, ne straduim sa fim mai buni in ceea ce facem. Din punctul meu de vedere, livrarea de servicii stomatologice de calitate trebuie completata cu o buna relatie medic-pacient.

Va oferim servicii specializate de:

  • Protetica dentara
  • Implantologie orala
  • Estetica dentara
  • Endodontie
  • Parodontologie
  • Profilaxie

 

Va asteptam!

Prezentare Cabinet Stomatologic Dr. Alex Szatmari

Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu al nostru. Lasă-l pe mâna specialiștilor!Verifică restul detaliilor pe ➡️ www.alexszatmari.roStomatologie, Estetică dentară & Implantologie(click HD pentru o calitate mai bună a imaginii)

Publicată de Dr. Alex Szatmari - Stomatologie, Estetica dentara, Implantologie pe Vineri, 9 noiembrie 2018