Tratamentul de albire dentara este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetica dentara, acest fapt fiind o reactie a importantei tot mai mare pe care societatea contemporana o acorda infatisarii exterioare. 

Gradul de albire a dintelui variaza in functie de mai multi factori: tipul de pete, concentratia agentului de albire din produsul utilizat, timpul in care agentul de albire actioneaza pe dinte si frecventa cu care tratamentul este repetat.

Trebuie sa avem in vedere si faptul ca albirea nu are efect asupra implanturilor, coroanelor sau oricarui alt tip de dinte care nu este natural. Daca aveti o plomba de culoarea dintelui, albirea va avea efect doar asupra suprafetei dentare, nu si asupra materialului plombei. Mentinerea nuantei albe a dintilor necesita un efort special: evitarea alimentelor si bauturilor colorate, o igiena orala impecabila

Procedura de albire executata de catre medicul stomatolog are cea mai mare eficienta. Efectuam albirea doar cu ajutorul unei lampi profesionale de albire, obtinand astfel rezultate de calitate.

 

Va asteptam in cabinetul stomatologic Dr. Alex Szatmari la o consultatie!!!