Albire dinti – Fatete dentare – Coroane dentare

Este un concept relativ nou, realizat pentru a satisface necesitatile din ce in ce mai exigente ale pacientilor din punct de vedere estetic care pe langa dinti si parodontiu sanatos mai doresc si un zambet cat mai fermecator care sa le dea incredere in sine. Estetica dentara este arta zambetului frumos! Dintii colorati se albesc, dintii inegali se corecteaza cu fatete de ceramica, iar cei lipsa se inlocuiesc cu punti sau implanturi. Rezultatul final va fi un zambet stralucitor, plin de incredere , pentru orice varsta, pentru toata viata.

Estetica dentara s-a nascut din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai frumos. Aceasta specializare se adreseaza pacientilor care-si doresc dinti sanatosi, cat mai armonizati cu fizionomia lor si nu in ultimul rand, cat mai albi. Imaginea genereaza succesul, iar o imagine frumoasa devine perfecta cu un zambet perfect.

Zambetul este una din expresiile chipului uman ce ne influenteaza imaginea si relatiile cu cei din jur. Increderea in sine, satisfactia unui aspect placut si carisma unei persoane joviale cucereste de la prima vedere si reprezinta  un atu atat in mediul social cat si in cel business. Dintii albi va lumineaza chipul, emanand buna dispozitie si entuziasm in jurul dumneavoastra.

Va asteptam in cabinetul stomatologic Dr. Alex Szatmari la o consultatie!!!

Prezentare Cabinet Stomatologic Dr. Alex Szatmari

Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu al nostru. Lasă-l pe mâna specialiștilor!Verifică restul detaliilor pe ➡️ www.alexszatmari.roStomatologie, Estetică dentară & Implantologie(click HD pentru o calitate mai bună a imaginii)

Publicată de Dr. Alex Szatmari - Stomatologie, Estetica dentara, Implantologie pe Vineri, 9 noiembrie 2018