Coroane dentare – Punti dentare – Proteze dentare
Exista nenumarate cazuri in care o carie este suficient de extinsa, incat sa poata distruge o mare parte dintr-un dinte, fara a permite refacerea acestuia printr-o simpla obturatie. Dr. Szatmari Aex executa la cel mai inalt nivel o serie intreaga de lucrari protetice.

Protetica dentara inseamna refacerea dintilor prin lucrari fixe: fatete, coroane si punti dentare, precum si prin lucrari mobile sau mobilizabile: proteze totale sau partiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.

Cand spatiul ramas gol dupa extractia unui dinte e marginit de dinti integri se recurge la implant pentru refacerea arcadei incomplete.
Atunci cand pacientul pierde un numar mare de dinti si, din diverse motive acestia nu pot fi inlocuiti prin lucrari fixe, ca punti sau implanturi, se recurge la lucrari protetice mobile, proteze ce trebuie indepartate dupa fiecare masa pentru igienizare.

Folosim materiale de cea mai buna calitate si colaboram cu tehnicieni foarte bine pregatiti, de aceea va oferim lucrari personalizate, nu numai remarcabile din punct de vedere estetic, dar si functional.
Executam:

– fatete ceramice;

–coroane si punti din portelan pe suport metalic;
– coroane si punti din portelan pe suport de zirconiu;
– coroane pe implant;
– lucrari din portelan fara suport metalic;
– proteze acrilice si elastice, totale si partiale
– proteze pe implanturi;
– proteze scheletate cu sisteme speciale.

Va asteptam in cabinetul stomatologic Dr. Alex Szatmari la o consultatie!!!