Coroanele ceramice pe suport de zirconiu reprezinta ultima tehnologie in materie de estetica dentara si cea mai adecvata pentru a obtine un zambet alb si perfect.

Zirconiu se prelucreaza exclusiv prin  frezare computerizata, fiind necesare aparate sofisticate de o inalta precizie. Etapele realizarii scheletului de zirconiu implica mult mai putin participarea tehnicianului dentar, majoritatea fazelor realizandu-se cu ajutorul sistemelor automatizate.

Coroanele de zirconiu sunt mai usoare decat cele pe suport metalic, deci acomodarea cu noile lucrari protetice se realizeaza mult mai repede. Acest lucru este foarte important in special in cazul puntilor dentare cu multe elemente. Riscul de alergie in cazul zirconiului este nul. Nu exista pacienti alergici la acest material, este biocompatibil si bioinert.

Tendinta in clinicile din vestul Europei, in ultimii ani este de inlocuire a  coaroanelor clasice, metalo-ceramice, cu coroane de ceramica pe suport de zirconiu.

4 motive pentru care sa alegi zirconiul

  1. Zirconiul este un material perfect biocompatibil, deci nu provoaca nici un fel de alergie
  2. Este singurul material din care se fac actualmente punti fara metal
  3. In zirconiu lumina patrunde din toate directiile, estetica lucrarii fiind deosebita, dintii realizati au aspect natural
  4. Daca, dupa ani mai multi, gingia incepe sa se retraga, ceramica de zirconiu alb deschis este incomparabil mai estetica decat un surub stralucitor de metal.

Va asteptam in cabinetul stomatologic Dr. Alex Szatmari la o consultatie!!!